Skydd till skridskor för att skydda skenorna

Skridskor skydd

Skridskoskydd är viktigt för dig som vill skydda dina skridskor från all fukt och rost. Så fort träningen är avklarad och skridskon inte längre används är det viktigt att skydda skenorna från all fukt för att undvika rost och slitage. Med skridskoskydd kan du förvara dina skridskor utan att bladen slår mot varandra och blir skadade. Dessutom hindrar skridskoskyddet bladen från att ta sönder träningsväskan eller andra sorters yttreförvaring. Norrköping Skateshop har ett brett sortiment av skydd till skridskor, verksamheten har funnits sedan 2009 och inriktar sig främst mot konståkning. Hos dem kan du garanterat hitta det du söker efter, då de har det mesta inom skridskor och skenor. 

Skydd mot yttreförvaring

Med skydd till skridskor kan du känna dig trygg att din yttreförvaring skyddas från repor. Dessutom slipper du att slipa dina skridskor lika ofta eftersom skridskoskyddet skyddar bladen på skridskon. När du använder dina skridskor blir skenan alltid kall efter isen och släpper ifrån sig kondens upp emot en timma efter träningen. Genom att använda sig av skridskoskydd absorberar det fukten från den kalla skenan så att skenan inte blir slö efter träningen. För att skridskon ska hålla sig så bra som möjligt bör du undvika att gå med skridskorna utan skydd, då skenan kan förstöras bara på ett par steg på asfalt eller betong. 

Skridskoskydd i den högsta kvalitén

För att förlänga livstiden på dina skridskor är det viktigt att använda skydd till skridskorna. Att bevara slipningen på dina skridskor är en förutsättning för att få en bra konståknings-upplevelse. Kontakta Norrköping Skateshop för att hitta skridskoskydd som passar dig. De har ett brett sortiment och deras skridskor skydd är anpassade efter alla storlekar vilket gör att du inte behöver vara orolig över att passformen inte passar.  

Relaterade inlägg