Fördelar med mjuka skridskoskydd

mjuka skridskoskydd

Mjuka skridskoskydd är viktigt för dig som vill skydda dina skridskor från all fukt och rost. När skridskon inte längre används är det viktigt att skydda skenorna från fukt för att undvika rost och slitage. Genom att förvara sina skridskor i mjuka skridskoskydd förhindrar du bladen att slå mot varandra och bli skadade. Dessutom förhindrar det mjuka skridskoskyddet bladet på skridskon från att rosta. Det är viktigt att använda skridskoskydd och skydda bladen, då det sägs att skridskor behöver slipas mellan var femte och var tionde gång de används. För att förhindra att skridskorna ska behöva slipas ännu fler gånger bör skridskoskydd användas så fort skridskorna inte längre används. 

Skydd mot yttreförvaring 

Med mjuka skridskoskydd kan du även skydda din yttre förvaring från att förstöras. Skenan på skridskon blir alltid kall efter isen och släpper ifrån sig kondens upp emot en timma efter träningen. Genom att använda sig av det mjuka skridskoskyddet kan du undvika problemet eftersom skyddet absorberar fukten och motverkar så att bladet inte förstörs eller rostas. Med skridskoskydd kan du gå utan att bekymra dig om att skenan blir slö av grus och golv. För att skridskon ska hålla sig så bra som möjligt bör du aldrig någonsin förvara dina skridskor i tuffa skydd som är avsedda att gå på eller att gå utan skridskoskydd, eftersom skenan då kan förstöras på bara ett par steg på asfalt eller betong. 

Handla mjuka skridskoskydd  

På Norrköping skate shop tillhandahåller vi ett brett sortiment på mjuka skridskoskydd, allt från söta djurskydd till de högklassiga kvalitetsskydden. På vårt stora skridskoskydds sortiment behöver du inte oroa dig om passformen då det passar till alla skridskostorlekar inom konståkning. Fördelarna med skridskoskydd är många. Exempelvis behöver du inte oroa dig för att skenorna ska riva upp väskan, då skridskon är skyddad i en mjuk förvaring.  

Relaterade inlägg