Produktfotografering

Produktfotografering i Stockholm och Göteborg

Behöver du hjälp med produktfotografering i Stockholm eller Göteborg? Det är inte alltid lätt att hitta en seriös och bra fotostudio som kan hjälp en med produktfotografering. High Mind hjälper dig med produktfotografering på både docka och modell.

Lång erfarenhet av produktfotograferingar

High Mind har en lång erfarenhet av produktfotograferingar. Dem är ledande leverantör av kvalitativa e-handels bilder och tar lite mer än 50 000 bilder per år. Dem hjälper dig även skrädda sy produktionen efter ditt varumärke. Vilket gör att resultatet blir både kostnadseffektivt och on-brand.

Dem garanterar alltid rätt personal för rätt pris och i rätt tid. Deras styrka är även att dem kan hantera stora volymer under en kort tidspress, men ändå producera högkvalitativa bilder.

Produktbilder som sticker ut

High Mind hjälper dig att ta produktbilder efter dina önskningar. Dem kan ta produktbilder i alla dess former i sitt rätta ljus. Det inte många vet är att produktfoton som är riktigt bra och sticker ut i mängden, inte behöver dyra produktioner för att kunna leverera högkvalitativa bilder. High Mind erbjuder egna fotografer, retuschörer, stylister och makeup-artister. Deras team har en lång erfarenhet vilket gör din produktfotografering komplett. Dem hjälper även till med film som komplement till produktfotograferingen om det skulle viljas.

Fler tjänster

Highmind erbjuder även en hel del andra tjänster också. Allt ifrån fotografering, produktfotografering, filmproduktioner och samtliga tjänster som tillhör respektive område. Dem gör det enkelt för kunden genom att erbjuda alla tjänster som ingår i produktionen. Detta kan exempelvis handla om systemstöd, utrustning, logistik, studio, produktion och styling.

Dem har tre studios varav två är i Göteborg och en i Stockholm.

Kontakt – High Mind

Driver du kanske ett e-handelsföretag och behöver hjälp med produktfotografering? Tveka inte på att kontakta High Mind om du har några frågor eller funderingar. På deras hemsida hittar du bland annat deras telefonnummer och adresser.

Relaterade inlägg