Asbestsanerings företag

asbestsanerings företag

Misstänker du asbest hemma? Asbest får inte hanteras av personer utan behörighet. Det bör därför endast hanteras av personer med rätt behörighet. Se därför till att anlita ett asbestsaneringsföretag som kan utföra dessa typer av tjänster.

Miramix är ett asbestsanerings företag som utför sanering och inventering av asbest. Klicka på länken för att läsa mer.

Vad innebär asbest inventering?

Enligt Miramix går en asbestinventering ut på att hitta asbest. Asbestfibrer hittas dagligen i isoleringar av pannor, behållare, rör och ventilationskanaler. Anledningen till att man fortfarande kan hitta asbest är för att det har var lagligt en gång i tiden. Numera är det förbjudet att använda sig av asbest då asbestfibrer kan öka risken för cancer.

Miramix – Asbestsanerings företag i Stockholm

Det är farligt att riva ner asbestangripet material utan kompetenser. Om man utför det fel kan personer i lokalen och omgivningen utsättas för stora hälsorisker. Se därför till att använda dig av ett asbestsanerings företag. Miramix löser dina problem och kan hjälpa er med rivning med ansvar för asbestsanering. Dem ser helt enkelt till att sköta en säker asbesthantering. Exempel på jobb kan vara asbestrivning av invändiga byggelement såsom brandskydd i tak och väggar. Installationer som VVS och värmepannor hanteras också för asbest och övrigt avfall.

Säkerheter

Se till att asbestsanerings företaget du väljer följer vissa förskrifter kring säkerhet. I Miramix föreskrifter står det exempelvis att arbetsplatsen ska vara avskärmad för att förhindra spridning av asbestfibrer till lokaler bredvid. Detta kan Miramix utföra med hjälp av ett system som skapar undertryck i lokalen där själva saneringsarbetet pågår. Utöver det ser Miramix även till att personalen alltid bär en erforderlig skyddsutrustning samt passerar en sluss varje gång de lämnar arbetsplatsen. Detta är för att försäkra så att asbestsaneringen utförs säkert.

Checka in Miramix hemsida för att få hjälp av ett asbestsanerings företag i Stockholm. På deras huvudsida hittar du alla deras tjänster. Du kan även skicka in en offertförfrågan så kontaktar dem dig med ett prisförslag.

Relaterade inlägg