Att bygga hus med Mjöbäcksvillan

Har du också en dröm att bygga ett hus som är helt anpassat efter dig och dina behov? Då är du definitivt inte ensam. Och det är väl egentligen inte så konstigt. Vi människor har alltid byggt vårt egna boende, det ligger i vår natur. Det är först de senaste århundraden som vi låtit andra bygga åt oss och med tanke på hur länge vi har existerat, är det självklart att suget för att bygga eget fortfarande ligger kvar.

Att bygga ditt drömhus med Mjöbäcksvillan

Mjöbäcksvillan är en komplett hustillverkare som erbjuder arkitektritade hus efter dina skisser, men även kataloghus, lediga tomter och deras egna koncept First Choice. Mjöbäcksvillan är en trygg och flexibel hustillverkare och är experter på hela bygga-hus-processen. Ända sedan företaget grundades 1970 har de byggt hem och villor med fokus på individuell anpassning, energieffektivitet och minsta möjliga miljöpåverkan. Alla hus byggs i deras egna fabriker i Mjöbäck, i ett samhälle med lång tradition av hustillverkning och av människor med genuin kompetens att bygga hem av högsta kvalitet.

När du ska bygga hus med Mjöbäcksvillan kan du välja mellan både kataloghus, som kan ritas enligt dina önskemål, ett hus efter dina specifika önskemål eller deras koncept First Choice där du får ett hus som har en god planering till en prisvärd kostnad.

Arkitektritade hus

Oavsett om ni väljer att utgå från kataloghus eller vill rita ert eget unika hus så görs ritningarna alltid av deras skickliga arkitekter. Hos Mjöbäcksvillan råder full frihet att välja. Det innebär att ni kan välja ett av våra genomtänkta kataloghus precis som det är, eller utgå från ett av kataloghusen för att sedan ändra i ritningarna så att det passar just era behov. Ni kan också få ert eget unika hus ritat från scratch.

Vägledning genom hela processen

Att bygga hus är något stort som många gör en endaste gång i livet. Hela bygga-hus-processen är en resa. Hos Mjöbäcksvillan får du vägledning genom hela resan – från idé till nyckelfärdig produktion.

Relaterade inlägg