Tips när du väljer flyttfirma i Göteborg!

Inte långt kvar till flyttlasset går? Kanske har du börjat leta efter en flyttfirma? Det finns mängder av flyttfirmor i Göteborg och det kan vara svårt att hitta en firma som både är seriös och riktigt bra.Vi på Argonovabloggen hjälper dig med tio tips på hur du kan hitta rätt flyttfirma!

Flyttfirma Göteborg

10 tips när du ska välja flyttfirma i Göteborg

  1. Be alltid om offert. Kontrollera att flyttfirman du väljer är någon du känner igen och se bort oseriösa annonser.
  2. Välj en firma som är enkel att kommunicera med. Strular kommunikationen redan från början? Välj någon annan!
  3. Kontrollera att firman innehar försäkringar, trafiktillstånd och F-skatt-sedel.
  4. Gör en reserach kring flyttfirmans referenser och läs gärna kundrecensioner för att få en bild av flyttfirman och kundnöjdhet. Se över firmans sociala kanaler där man kan hitta taggningar, tidigare uppdrag och fler recensioner från användarna.
  5. Undvik låg timpriser och kontrollera firmans betalningsalternativ. Undvik kontant betalning.
  6. Fråga om priserna gäller inklusive moms.
  7. Be om flyttbekräftelse.
  8. Innan du anlitar någon firma: hör om flyttfirman om flyttlådor och emballage ingår. De flesta flyttfirmor tar betalt för leveranser men lånar ut flyttlådor.
  9. Ett tips är att låta flyttfirman sköta packningen då ingår emballage, utkörning, tejp mm. Dessutom slipper du ansvaret om något går sönder på grund av felaktig packning.
  10. För att ha kontroll på slutnotan, fråga efter fast pris eller alternativ ett maxpris. De flesta flyttfirmor lämnar inte fasta priser, utan flyttbesiktning av ditt bohag.

Flyttfirma i Göteborg

Express-flytt är en utav de seriösa flyttfirma i Göteborg som erbjuder flera tjänster inom flytt för både privatpersoner och företag. Flyttfirman erhåller heltäckande försäkringar som är viktigt för att du som kund ska känna dig trygg om du inte är hemma vid flytten.

Relaterade inlägg