Kundcase: Solör Bioenergi

Solör Bioenergi är Sveriges ledande leverantör av bioenergi baserat på trädbränslen och fjärrvärme. Verksamheten har ett stort fokus på att ge ett betydande positivt bidrag för miljön, kunder, samarbetspartners, närmiljö, medarbetare och ägare.

Vi på Argonova fick förtroendet att utföra uppdraget sökmotoroptimering på deras nya sajt. Att synas på flera sökord och samtidigt brottas med att få in nytt innehåll på en nydesignad sajt kan vara en utmaning. Lösningen blev därför en Kunskapsbank för att utbilda deras kunder inom förnybar energi, samtidigt för att driva trafik. Ett värdefullt projekt, helt enkelt.

Kika gärna in deras sajt och utbilda dig inom förnybar energi i den nya Kunskapsbanken!

SEO – för ökad synlighet på Google

SEO, eller Search Engine Optimization som det heter, är en metod för att förbättra sin placering på Google. Det är sökmotoroptimeringen som gör att din verksamhet visas upp av Google och genom optimering av innehåll och länkar kan du klättra upp i sökresultaten och synas där kunden faktiskt befinner sig.

Det som avgör vilken placering som du hamnar på har att göra med om du har tillräckligt innehåll på din sajt, om det är relevant och om det finns tillräckligt med länkkraft till din sajt. Visst är det en värdefull möjlighet? Att faktiskt finnas där kunden faktiskt behöver dig, i rätt tid, i rätt kanal och med rätt budskap. Det vill säga: skapa värde för kund.

Skapa värde för kund

Vill du ha hjälp med att synas bättre i sökmotorerna och samtidigt skapa värde för kund? Läs mer på bloggen om hur du kan optimera din sajt för att synas i toppen av Google!

Relaterade inlägg