Behöver du en webbyrå?

Det är inte bara du som har ett nystartat företag som har nytta av en webbyrå, även du med ett etablerat företag gagnas av att ta kontakt med oss. Det räcker inte att ”bara” ha en hemsida idag utan du måste veta hur du ska använda den i din marknadsföring och hur den ska få dig att nå dina affärsmål.

En bra webbyrå

En bra webbyrå är den som har samlad, men bred kompetens och som finns där för att tillfredsställa dina behov. Med dig och ditt företag i fokus, och framförallt, som lyssnar på dig.

– Webbyrå i Borås
– Webbstrategi
– Marknadsföring / Internetmarknadsföring

Internetmarknadsföring är mer än det ögat ser

Det finns mer än det som bara ögat ser på datorn när det gäller internetmarknadsföring. På nätet riktar du dig personligen till dina kunder och med fel design, strategi eller budskap når du dels inte dem du vill nå, samtidigt som du kan tappa kunder genom att ha sänt ut fel signaler. En väl genomtänkt lansering innebär att du har en bra webbdesign, har rätt möjligheter att meddela nyheter, och har koll på din sökmotoroptimering, förutom att du redan har ordnat med logotyp, grafisk profil och visitkort med mera.

Dags att börja marknadsföra dig

När det är dags att börja marknadsföra dig på internet är det några saker du måste ha koll på. Har du ett nyhetsbrev? Hur ser det ut? Hur ofta ska du skicka ut det och vad ska stå i det? SEO, eller sökmotoroptimering som det kallas, är det arbete du lägger på att få din sida så högt upp på sökmotorerna (där Google är den störst), och kan innebära en rad moment. Det kan vara genom sökord på själva sajten, inlänkar (länkar från andra sidor) eller sponsrade länkar. Nu för tiden är det nästan ett måste att finnas med i sociala medier och då främst på Facebook (om du inte är e-handlare, för då kan Pinetrest vara intressant).

Det grafiska spelar stor roll

Det är mer än teknisk kod och snygg design som ligger bakom en bra hemsida.  Vår webbyrå kan förutom att ta fram logotyper även sätta samman en grafisk profil åt dig och visitkort. På själva sajten har vi kompetensen att skapa ikoner, bilder, animeringar och trycksaker och vi hjälper dig med det du behöver.

Webbstrategi – det kan vi!

Det är inte lätt för dig som inte är utbildad inom webb att veta hur du ska göra, var du ska göra och när du ska göra det. En bra och kompetent webbyrå har det å andra sidan som yrke och som passion, vilket gör att vi kan webben! Med webbstrategi vet du hur du ska göra vad och när och till vem du riktar dig till i vilket forum. Tänk inte mer på det, det finns proffs som gör det!

Vill du veta mer  om oss? Gå in på vår hemsida!

 

 

 

Cecilia Rosenqvist

 

Relaterade inlägg