Sökmotoroptimering på egen hand!

Att själv sköta sin sökmotoroptimering är inte så svårt. Särskilt om man har sökord med hanterlig konkurrens eller kan hänga på någon geografisk term. Har man dessutom en befintlig domän med bra pagerank lönar det sig att först göra några enkla insatser innan man köper tjänster av en konsult som oss…

Här följer några grundläggande tips:
– Ha med sökorden i rubriker på hemsidan.
– Låt sökorden komma tidigt i Meta- title för startsidan.
– Han en sitemap och lägg upp internlänkar på sajten så man hänvisas rätt för den info som fins.
– Jobba med en länkstrategi för externa länkar från andra webbplatser in till din hemsida där sökorden finns med i länktexten.

Dessa mycket enkla tips kan i vissa fall hjälpa till riktigt bra placeringar på Google.

Om din situation inte är så här enkel så kan man förvänta att behöva en mer uttalad webbstrategi för att lyckas. Och då kan en konsult som Argonova Systems hjälpa dig med en professionell Sökmotoroptimering. Ta gärna en kontakt…

Relaterade inlägg